DealerVendi

Hoe we één van de grootste C2B autoverkoop platformen hebben gemaakt

Hoe ontwikkel je een succesvolle applicatie in een extreem concurrerende markt en boks je op tegen de honderden miljoenen van Wij kopen auto’s of Miljoenen van Ik wil van mijn auto af zonder budget?

Een vraag waar we serieus over nagedacht hebben alvorens we dit platform hebben gebouwd. Uiteindelijk was het antwoord simpel. Een behoefte vervullen, goede service en transparantie.

We hebben veel onderzoek gedaan naar wat er op de markt was, maar ook vooral wat eraan ontbrak. We hebben zoveel mogelijk gedacht vanuit het oogpunt van de consument en zijn van daaruit verder gaan borduren. Met alle negatieve signalen die je vaak hoort over de autobranche, hebben we Autovendi.nl online gezet, en met succes. Al in het eerste jaar zijn we bijna website van het jaar geworden.

Door een eerlijk autoverkoop platform te ontwikkelen waar een consument een veilig gevoel bij heeft, kan AutoVendi het opnemen tegen de miljoenen Euro’s van anderen. Inmiddels is AutoVendi.nl één van de grootste C2B platformen binnen de autobranche in Nederland.


Skills Development, UX/UI design, Branding, Marketing, SEO, Graphic
SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • 
Door verder te klikken op onze website, accepteer je automatisch onze cookies. Hiermee volgen wij en derden je internetgedrag.  meer weten? sluiten