Skills

Onze skills

Superhelden zijn er om je te helpen, en wij zijn Internet Superhelden. We zijn er om je in de drukke wereld van het internet te helpen. Dit doen we met squads die multidisciplinair zijn, oftewel kleine teams waarbij ieder teamlid zijn eigen superkrachten heeft.

01
Development

Onze developers beheersen de meeste codeertalen. Alles wat jij kunt bedenken, kunnen zij omzetten in code en bouwen uiteindelijk iets op een stevige fundering.

02
UX/UI

Ieder project voelt alsof het van onszelf is en niet in opdracht van. We gaan voor de allerbeste gebruikservaring. Daarom creëren onze User Experience en User Interface helden routes die jouw trouwe volgers en nieuwe klanten makkelijk kunnen gebruiken, zodat er een positieve ervaring ontstaat door een technisch goed werkende interface.

03
Branding

Uiteindelijk wil je dat jouw product of dienst een merk wordt en niet één van de zoveel spelers op de markt. Je wil eruit springen. Als we het hebben over een grote gele gebogen letter M langs de snelweg, dan weet jij wie wij bedoelen ondanks dat er duizenden concurrenten zijn. Wij maken van jouw product een herkenbaar merk zonder al teveel poespas, want less is more.


04
Marketing

Online en offline helpen wij jou vindbaar te zijn. We proberen klanten naar je toe te zuigen door op allerlei manieren voor je te adverteren. Van platte zoekadvertenties tot video marketing campagnes op verschillende platformen.

05
SEO

Door de jaren heen toch wel een specialiteit van het huis. Vindbaar zijn in de organische resultaten van Google op de eerste pagina op concurrerende zoektermen, want niche kan iedereen. Is het voor jou belangrijk om daar te staan? Onze SEO helden helpen je graag. Wil je eerst wat voorbeeldcases zien? Die hebben we zat.

06
Graphic

Wil jij ook een superheld zijn? Dan kan! Onze grafische jongens veranderen je in een mum van tijd in een held. Logo’s, flyers, verpakkingen, noem maar op. Grafisch zijn de mogelijkheden eindeloos.

SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • 
Door verder te klikken op onze website, accepteer je automatisch onze cookies. Hiermee volgen wij en derden je internetgedrag.  meer weten? sluiten