Bedrijfswagen

Bespaar tijd en geef direct gas

Hoe creëer je een platform waar ondernemers in één oogopslag kunnen zien welke bedrijfsauto’s er allemaal in de markt zijn? Door het vrij basic, simpel en snel te houden. Als ondernemer heb je het druk genoeg met je dagelijkse werkzaamheden.

Zo druk, dat je andere dingen die ook belangrijk zijn minder tijd gunt, zoals bijvoorbeeld het aanschaffen van een bedrijfswagen.
En dat is precies waarom we bedrijfswagen.nl hebben ontwikkeld. Op het platform kunnen ondernemers door heel Nederland, met een paar simpele muisklikken, kijken wat er allemaal te koop staat in Nederland bij verschillende dealers.

We hebben het zelfs zo simpel gemaakt, dat je op homepage kunt kiezen welk type bedrijfswagen je nodig hebt op basis van een grafisch icoon.

Je hoeft dus maar 1 keer te klikken op de afbeelding, 1 keer op de “zoeken” knop en voila! Selecteer maar welke je wil hebben. We hebben ingespeeld op de tijd behoefte die ondernemers hebben en hebben ervoor gezorgd dat er efficiënter naar een bedrijfswagen gezocht kan worden.


Skills UX design, UI design, Database Linking (development), Graphic
SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • SCROLL DOWN • 
Door verder te klikken op onze website, accepteer je automatisch onze cookies. Hiermee volgen wij en derden je internetgedrag.  meer weten? sluiten